EK2020 zonder bal ⚽️

#voetbal

Ik wilde eigenlijk een post maken met hoogtepunten van het afgelopen EK, maar wat iedereen bij zal blijven van dit (uitgestelde) EK is niet een hoogtepunt te noemen. In de eerste wedstrijd viel, zoals iedereen wel heeft gezien, Eriksen op het veld neer. Gelukkig lijkt het goed te gaan met Eriksen, maar wat zag het er vreselijk uit. Hierbij de meest opmerkelijke gebeurtenissen van afgelopen EK, zonder bal.

1. Eriksen

Onderstaande foto van Eriksen was het eerste teken waarin we (voorzichtig) kunnen opmaken dat het goed gaat met Christian.

Foto van Eriksen

2. Cola Ronaldo

Tijdens een persconferentie laat Ronaldo weten niet echt fan te zijn van (coca) cola. Na deze actie kwamen er berichten van een enorme beursdaling van het Coca Cola aandeel, maar dit bleek uiteindelijk niet helemaal waar. Hoe zo'n kleine handeling zo groot kan worden in deze wereld vind ik echt bizar.

3. Sir I can boogie

Door een (uitgelekt) filmpje van het Schotse elftal in de kleedkamer werd de discohit “Yes Sir I Can Boogie” een ware hit. (Leo Blokhuis heeft trouwens mooi uitgelegd waarom de Schotten dit lied zongen.) Overal waar de Schotten kwamen klonk dit lied. Zelfs in een vliegtuig wordt de hit gezongen. Yes, sir I can boogie!

4. Chiellini toss

In de halve finale, Italië - Spanje, moet er getosst worden voor de penalty’s. Chiellini, die het hele toernooi een grote (positieve) indruk achterlaat (vol passie), gaat ook nu lekker los. Alba weet niet wat hem overkomt. Het levert een prachtig moment op - Link nr.2.

5. Lotte Super11

We deden mee aan een voetbalspel op Super11. Lotte die last-minute nog deelnam wint uiteindelijk het voorspellingen-spel en gaat er met de hoofdprijs van door (€395). Wat een grap ;) Beginnersgeluk of is ze de nieuwe koning(in)-Toto 👸?