Kleine baas

#familie

Fedde is momenteel de leider in huize Dijkstra. Hij bepaalt - als het aan hem ligt - alles. Zijn nieuwe stopwoordje is sinds kort 'Neein'. Nee, in combinatie met het duitse 'nein'.

Tut

Toen ik van de week thuis kwam uit m'n werk gaf ik Fedde een tut. Elin een tut. Lotte stond in de keuken en we raakten wat aan de praat. Toen kreeg ik een hand van Fedde in m'n rug die me duwde en hij zei 'mama tuuut'... Fedde regelt het wel.

Phèt

Fedde is verslaafd. Wat begon als schattig even met de iPad spelen is over gegaan in geef me de pad of ik ga net zo lang krijsen tot je hem geeft. Tja en dan wil Elin natuurlijk ook... We zijn nu maar aan het afbouwen. Cold-turkey leek ons nu niet echt verstandig. Eerlijk gezegd is het soms wel makkelijk en Fedde is momenteel ook niet helemaal fit.

Lezen

Fedde (en Elin ook trouwens) is dol op (voor)lezen. Als het aan Fedde ligt lezen we voor het slapen gaan alle boeken. Maar 5 per avond vind ik wel genoeg. Pfffffff.... Hij is wel superlief en enthousiast als we aan het lezen zijn.

Khoek

Fedde zijn favoriete ontbijt is koek. Het zijn dan soms ook zijn eerste woorden 's ochtends. Z'n favoriet is kalverpoot van de bakker. Maar biscuit, cracker of rijstwafel is ook prima. Liever dan een broodje. Eigenlijk eet Fedde alles wel.