May 1st Reboot

#dev

Lang, lang geleden (2001-2006) zat ik elk jaar weer tot 's avonds laat, avond op avond, aan m'n website te werken om de deadline te halen voor de May 1st Reboot. Vooral het checken van de andere redesigns gaf zo veel inspiratie dat ik eind mei vaak al weer een ander design had ontwikkeld.

Screenshots

Eigenlijk ben ik best trots op een paar van deze oude ontwerpen. Soms echt bizar om dingen van jaren geleden terug te zien (en vooral ook te lezen). Ik heb gelukkig veel bewaard. Redesignen van je eigen site is niet alleen leuk, maar ook best nuttig. Ondanks dat ik er nu iets minder mee bezig ben heb ik m'n website altijd veel gebruikt om te experimenteren en nieuwe technieken uit te proberen.

Deze nieuwe layout is erg minimalistisch en is geïnspireerd op markdown-editors, waar ik graag in mag werken en schrijven. De structuur heb ik bijna volledig aangepast en heel veel code verwijderd 😋. Ook zit ik alweer vol nieuwe ideeën welke ik hopelijk snel verder kan doorontwikkelen op dit nieuwe thema.