Blog

Af en toe schrijft Diederik hier wat 🖋.

Ik heb al met diverse darkmode varianten op deze website geëxperimenteerd, maar voor deze recente versie had ik dit nog niet toegevoegd. Ik wilde graag een switch maken waar je als gebruiker ook zelf kunt kiezen welk thema je wilt tonen. Natuurlijk wilde ik dit doen in Alpine.js, maar het was er nog niet van gekomen. Tot dit weekend. Er staat nu een schattig lampje rechtsboven in de headerbalk.

Wauw, wat een heerlijke track heeft The War on Drugs afgelopen week tijdens The Tonight Show van Jimmy Falon gespeeld. Ik heb ze twee keer live mogen zien. Het was twee keer magisch. Daarna was ik wel een beetje WoD moe. Waarschijnlijk iets te veel naar geluisterd, maar dit is toch wel weer genieten:

Oja... en er komt een live album aan 🎉

De Giro in oktober. Kan de mooiste ronde ook in deze drukke wielermaand weer voor een sensatie zorgen? Gaat de Giro Milaan wel halen nu de corona besmettingen weer oplopen? Het antwoord is één hele grote JA.

Het was een heerlijke sportzondag met als toetje een spectaculaire finale om u tegen te zeggen in de klassieker Luik Bastenaken Luik. Matthieu van der Poel kon helaas niet mee en zat vlak achter de koplopers in de achtervolging. De smaakmakers van de Tour: Pogacar, Roglic, Hirschi en Alaphilippe mogen het met elkaar gaan uitvechten in de laatste kilometers. En Hoe!!!!

Vandaag rijdt het peloton over des Champs-Élysées. Dat het hele wielercircus Parijs heeft gehaald is eigenlijk al een wonder. Sommige dagen stond het langs het parcours zwart van de mensen. Ondertussen stegen in Frankrijk de corona-besmettingen in een recordtempo. De besmettingen in de teambubbels bleven gelukkig uit. Geen enkele renner testte positief. Enkel tourbaas Prudhomme moest na de eerste rustdag een week in quarantaine.

Pagina 1 Pagina 2