EK2020 zonder bal ⚽️

#voetbal

Ik wilde eigenlijk een post maken met hoogtepunten van het afgelopen EK, maar wat iedereen bij zal blijven van dit (uitgestelde) EK is niet een hoogtepunt te noemen. In de eerste wedstrijd viel, zoals iedereen wel heeft gezien, Eriksen op het veld neer. Gelukkig lijkt het goed te gaan met Eriksen, maar wat zag het er vreselijk uit. Hierbij de meest opmerkelijke gebeurtenissen van afgelopen EK, zonder bal.

1. Eriksen

Onderstaande foto van Eriksen was het eerste teken waarin we (voorzichtig) kunnen opmaken dat het goed gaat met Christian.

Foto van Eriksen

2. Cola Ronaldo

Tijdens een persconferentie laat Ronaldo weten niet echt fan te zijn van (coca) cola. Na deze actie kwamen er berichten van een enorme beursdaling van het Coca Cola aandeel, maar dit bleek uiteindelijk niet helemaal waar. Hoe zo'n kleine handeling zo groot kan worden in deze wereld vind ik echt bizar.

3. Sir I can boogie

Door een (uitgelekt) filmpje van het Schotse elftal in de kleedkamer werd de discohit “Yes Sir I Can Boogie” een ware hit. (Leo Blokhuis heeft trouwens mooi uitgelegd waarom de Schotten dit lied zongen.) Overal waar de Schotten kwamen klonk dit lied. Zelfs in een vliegtuig wordt de hit gezongen. Yes, sir I can boogie!

4. Chiellini toss

In de halve finale, Italië - Spanje, moet er getosst worden voor de penalty’s. Chiellini, die het hele toernooi een grote (positieve) indruk achterlaat (vol passie), gaat ook nu lekker los. Alba weet niet wat hem overkomt. Het levert een prachtig moment op - Link nr.2.

5. Lotte Super11

We deden mee aan een voetbalspel op Super11. Lotte die last-minute nog deelnam wint uiteindelijk het voorspellingen-spel en gaat er met de hoofdprijs van door (€395). Wat een grap ;) Beginnersgeluk of is ze de nieuwe koning(in)-Toto 👸?

MTB in Appelscha 🌳

#wielrennen #familie

Gisteren nog ter ere van mijn verjaardag een heerlijk blokje gemountainbiked in Appelscha. Het was genieten! Het weer was heerlijk, maar er lagen nog wel genoeg plassen om lekker vies te worden. We hebben de blauwe route gedaan. De kids hadden het soms even zwaar, maar konden het prima doen. Fedde was zelfs al aan het tweede rondje begonnen :)

Wat een topdag!

Social zomerstop ⛔️

Het is weer eens zo ver. Deze zomer even geen social internet voor mij. De social uurtjes die ik verdoe op mijn telefoon vind ik zo zonde en wil ik beter besteden. Alle social apps heb ik van m’n mobiel afgehaald. Doel is om het dit keer in ieder geval tot de herfst vol te houden. Daarna zien we wel verder.

Ik heb in 2020 ook een poging gedaan (vanaf 1 januari). Uiteindelijk heb ik dat toen best lang volgehouden. Na een tijdje is het ook helemaal niet moeilijk meer. De drang, of gewoonte, om te kijken en te willen posten verdwijnt. Toch heb ik op een gegeven moment, na ongeveer 9 maanden, één voor één de apps weer geïnstalleerd. Het begon voor een project/idee waarvoor ik wat inspiratie zocht. Instagram is daarvoor perfect, vooral door het volgen van de stories. Van het één komt het ander. Je begint zelf weer wat te posten en zodra ik daar aan begonnen was zit je weer in je oude ritme. Ach verder geen probleem. Maar ik vind het zo zonde van mijn tijd en eigenlijk levert het zo weinig, tot niks, nuttigs op. 

Een nieuwe poging. Gewoon even voor een paar maanden (of weken). Misschien wel voor altijd. Zou toch mooi zijn :)

When time pulls lives apart. Hold your own. When everything is fluid and when nothing can be known with any certainty. Hold your own. Hold it till you feel it there. As dark and dense and wet as earth. As vast and bright and sweet as air. When all there is. Is knowing that you feel what you are feeling. Hold your own. Ask your hands to know the things they hold. I know. The days are reeling past in squealing blasts. Stop for breath and know it’s yours. Swaying like an open door when storms are coming. Hold. Time is an onslaught. Love is a mission. We work for vocation until. In remission. We wish we’d had patience and given more time to our children. You must feel each decision you make. You must hold it. Hold your own.

...

Vaccinatie #1 💉

Jaja, ik heb hem hoor!

Direct een afspraak gemaakt toen 1981 aan de beurt was. Afgelopen vrijdag stond ik in de rij met honderden anderen voor een prikje. Ik ben geen held met naalden, maar het viel best mee. No stress mocht je daar over in zitten.

De dagen erna had ik wel last aan mijn arm. Helaas ook wel even op bed gelegen met hoofdpijn en opvliegers. Maar ondanks de kwaaltjes dolblij dat ik nu deels gevaccineerd ben en voor de zomervakantie volledig!

Kleine update, maar vond ik toch wel ff de moeite waard om te delen 🎉