Blog

Nieuwe Helden

De kinderen zijn bij oma logeren en wij gaan gezellig naar de film. We gaan naar Slieker (filmhuis in Fries Museum), want daar draait “Nieuwe Helden”. Voordat de film begon, vroegen mensen achter ons zich af waarom de film nog niet was begonnen. “Hij zou om 20:00 starten toch?”, vroeg de vrouw zich hardop af. Ze zaten in de verkeerde zaal en besloten maar te blijven zitten tussen alle wielrenliefhebbers en zich te laten verassen. De film was echter helemaal uitverkocht en er dat betekende dat er nu 2 stoelen te weinig waren. Na een paar minuten paniek bij het personeel werd het opgelost door een paar klapstoelen op te halen. Wat een lol!
afbeelding van Niki wint Paris - Roubaix

Niki wint Paris - Roubaix

Gisteren was de hel van het noorden. Het was fantastisch, alle toppers lieten zich van voren zien. Het was een ware veldslag met nog meer aanslagen dan vorige week in De Ronde. Veel renners met pech, natuurlijk veel lekke banden door de slechte kasseistroken, maar ook veel valpartijen. Vooral achterin het peloton was het vaak raak.
afbeelding van 15 jaar! 💖

15 jaar! 💖

Vandaag hebben Lotte en ik 15 jaar verkering! Dat is al best wel lang!
afbeelding van Happy Cycling

Happy Cycling

Ik heb de smaak weer te pakken. Ik ben nog maar 2 weken bezig, heb al 222km gemaakt en het voelt fantastisch. Afgelopen zondag stond ik al om 7:45 met m'n fietskleding aan te trappelen om een blok te fietsen, maar het was nog te donker.

Twee-duizend-en-veertien

Afgelopen jaar was het hoogtepunt natuurlijk de komst van Fedde. Het is zo’n prachtig, vrolijk kereltje. De laatste paar weken heeft hij een paar grote sprongen gemaakt. Waardoor het nog leuker wordt met hem. Hij lacht (en eet) de hele dag en Elin zorgt goed voor hem.