Diederik

menu

Gaan we weer 😛

Redesignen van mijn eigen website doe ik regelmatig 😁. Het gaat me dan eigenlijk niet eens om het resultaat. Het proces om met nieuwe technieken te experimenteren is leuk en leerzaam. In april heb ik mijn website overgezet naar Netlify en gebruik ik Eleventy als static site generator. Dit werkt super!

Ik heb intussen, vooral van Eleventy, veel nieuwe dingen geleerd. Toen ik afgelopen weken met m'n website aan het knoeien was, begon het ook langzaam (bij mij dan) weer te kriebelen om de hele structuur te upgraden en te optimaliseren. De huidige structuur kan namelijk veel simpeler opgezet worden. Er zitten veel functionaliteiten in die ik niet meer gebruik of veel simpeler kunnen. Tegelijkertijd kwam ik een interessant starter-project tegen voor Eleventy waardoor ik nog meer zin kreeg om er mee aan de slag te gaan. Na een paar avonden prutsen was ik om. Ik ga dit voor mijn eigen website gebruiken.