Stream

Zelfde prompt, maar één getraind op foto van Lotte.

Vergeleken met eerste week, gebruik One Sec in december, is mijn Instagram gebruik met 74% gedaald. Het werkt (voor mij) dus wel ondanks een terugval (zie 📈). Ik wil eigenlijk wel meer minderen, voornamelijk andere apps, dus daar ook maar voor instellen.

Dit keer Caribische Curry gemaakt met Peas Maker Stukjes. Er staan veel lekkere recepten op de website van deze vleesvervanger. Wat we tot nu toe hebben gemaakt was steeds een succes. 👌🏻

Microbloggen was altijd al mijn ding. Kijk maar naar deze oude blog uit 2004. Grappig om terug te lezen trouwens.

Sunday Morning Coffee Club approved 🎶☕️

Gevonden tijdens opruimen: 10 tips om de bruikbaarheid van Flash te optimaliseren.

I hear a Coo Coo. Coo, coo coo …

De laatste aflevering van The Last Of Us net gekeken. Wat was dit een vette serie. Elke maandag weer een verrassing wat er zou gaan gebeuren. Jammer dat het is afgelopen. Gelukkig is er een vervolg aangekondigd.

Google ondertussen even op The Last of Us en klik op de 🍄 onderaan de pagina.

In de nieuwe Coca Cola commercial gaan ze helemaal los met combinatie van kunst, 3D en stable diffusion (AI).

Ons nu niet bellen. Wij zijn lekker uit eten bij Tao.

Nog steeds veel sneeuw. Beide wedstrijden afgelast. Gelukkig geen natte sneeuw zoals gisteren, dus ⛄️

Fedde vroeg een tandartsstoel voor z’n verjaardag.

Fedde is jarig vandaag 🎉🎂. Nu twee tieners hier in huis.

Reminder voor mezelf: dit is de laatste keer dat de Ivar kasten (ikea) op zolder worden omgebouwd en verplaatst. De.Laatste.Keer!

Fijn hiphop album is dit zeg. Niet direct wat ik normaal op zet. Maar op de vibe van “Bad Hands” en “From Vailsburg to Vaudeville” ga ik heel lekker.

Fedde heeft paradel skiën geleerd deze week. En nee dat is geen autocorrectie fout. Zo noemde hij ‘t. Fedde en Elin vlogen over de pistes. We hebben best moeite om ze nog bij te houden.

Prachtige skidag eindigt in mistig spoorzoekertje. Bijzondere ervaring.

Aflevering 3 van The Last of Us is meesterwerk waar veel over gesproken werd. Soort van minifilm die er wel even inhakte na 2 afleveringen vol zombies slachten 🧟‍♀️. Maar aflevering 6 mag er ook zijn. Wauw, weer een hele toffe aflevering. Leuke serie zo. Benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten.